Stap 1 van 2

  • Geef een lead door


    Heb je een broker ID bij Flexado? Meld dan eenvoudig en veilig je lead aan bij Flexado

    Na ontvangst van je aanmelding nemen wij contact met je lead op. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de voortgang.

    Heb je vragen, neem dan contact met ons op.
    Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-3032501.

Meest gestelde vragen

Wat is mijn broker ID?
Je broker ID is de naam waarmee je bij ons geregistreerd staat. Heb je deze niet bij de hand of ben je deze vergeten, vul dan je naam of bedrijfsnaam in.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden als Broker?
Klik op de bovenstaande pagina op meld je aan bij Flexado. Zodra je je gegevens hebt ingevuld zal een van onze medewerkers contact met je opnemen om alles nog een keer met je door te spreken.

Wat zijn de aanmeldkosten?
Jezelf aanmelden bij Flexado is geheel kosteloos. Ongeacht de keuze die jij of jeklant uiteindelijke maken zijn er geen bijkomende kosten. Je krijgt betaald per klant die gebruik maakt van de diensten van Flexado.

Meest gestelde vragen

Hoe snel wordt mijn lead opgepakt?
Wij nemen dezelfde dag nog contact op met je lead. (m.u.v. de weekenden) Zodra we precies weten wat de wensen zijn kunnen wij een aanbod presenteren en kunnen de diensten eventueel dezelfde dag nog worden opgestart

Wie neemt er contact met mijn lead op?
In principe wordt er contact opgenomen met je lead door je vaste contactpersoon binnen Flexado. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt de klant benaderd door een van onze andere collega’s.

Wordt mijn naam genoemd richting de klant?
Ja, wij noemen altijd je naam en vertellen de klant dat de aanmelding via jou komt. Mocht je dit niet willen dan kun je dat natuurlijk bij ons aangeven.