Skip to main content

De drie belangrijkste pijlers van onze samenwerking

Er zitten alleen maar voordelen aan je samenwerking met Flexado.

Deze drie pijlers maken voor jou het verschil!

De keuzevrijheid om klanten wel of niet via Flexado te laten ‘boarden’ ligt uiteraard bij jou. Zodra je ervoor kiest kost het je in ieder geval niets, maar ontvang je wel een aantrekkelijke commissie.

Geen kosten

Aanmelden is geheel gratis.

Geen verplichtingen

Jij beslist of je een nieuwe klant binnenhaalt of niet.

Maandelijkse vergoeding

Krijg betaald voor elke klant die je aanbrengt.

Heb je vragen over onze diensten, prijzen
of beschikbaarheid? Neem gerust contact met ons op.

Vind belangrijke artikelen en
antwoord op veelgestelde vragen.

We love to facilitate your success

Word Broker

Volledige ontzorging 13+ jaar ervaring

Meest gestelde vragen

Hoe werkt een samenwerking met Flexado?

Wanneer je jezelf aanmeldt als broker bij Flexado kan Flexado alle flexibele diensten voor je klant faciliteren. Denk hierbij aan een virtueel registratie adres, coworking, een regionaal telefoonnummer, telefoon beantwoordingsdiensten, vergaderruimtes en meer. Je krijgt dan betaald zolang de overeenkomst tussen Flexado en de klant loopt. Je mag Flexado maandelijks het afgesproken bedrag factureren.

Voor welke periode verbind ik mij aan Flexado?

Een overeenkomst met Flexado is voor onbepaalde looptijd.

Wanneer ik mezelf aanmeld bij Flexado, ben ik dan verplicht mijn klanten aan Flexado door te geven?

Uiteraard niet. Een samenwerking met Flexado is geheel vrijblijvend. Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om te kiezen voor de diensten die het beste aansluiten bij de wensen van de klant.

Wat zijn de aanmeldkosten?

Jezelf aanmelden bij Flexado is geheel kosteloos. Ongeacht de keuze die jij of je klant uiteindelijk maken, zijn er geen bijkomende kosten. Je krijgt betaald per klant die gebruik maakt van de diensten van Flexado.

Hoe vaak word ik uitbetaald?

Iedere maand ontvang je een overzicht van de klanten die via jou bij Flexado staan ingeschreven. Naar aanleiding van dit overzicht mag je Flexado maandelijks een factuur sturen.

Hoe kan ik mezelf aanmelden?

Heel simpel door op “word broker” te klikken. Zodra je je gegevens hebt ingevuld zal een van onze medewerkers contact met je opnemen om je aanmelding compleet te maken.

Hoe geef ik mijn klanten door aan Flexado?

Het doorgeven van klanten kan op verschillende manieren. Neem telefonisch contact op met je adviseur of stuur een mailtje met daarin de gegevens en de wensen van de klant, dan kunnen wij direct voor je aan de slag.

Uiteraard is het ook mogelijk om online de diensten af te sluiten. Als je dan in de opmerking van de bestelling je naam (en relatienummer?) plaatst dan weten wij dat deze klant van jou afkomstig is.

Hoe kan ik mijn samenwerking met Flexado beëindigen?

Dit kun je eenvoudig doen door een mailtje te sturen naar hello@flexado.com